SİNAN TÜLİN VARDAR ANAOKULU
Küplüce Mahallesi Kaynak Sokak No.11 Üsküdar/İSTANBUL

VİZYON

Milli Eğitim Bakanlığının okul öncesi eğitim programını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yeniden dizayn eden, yeni bir şey ortaya koyan, sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.

MİSYON

Biz Sinan Tülin Vardar Anaokulu olarak 48-66 aylık çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

BAŞARILAR

Okulumuz 2021 yılında öğretmenimiz Hatice Akbaş tarafından 7 Çok Geç Haydi Harekete Geç, Oynuyorum Gülüyorum Atölyelerden Bilgi Topluyorum, Bak İngilizce Geliyor Selam Veriyor, eTwinning projelerinde Ulusal ve Uluslararası kalite etiketi almaya hak kazanmıştır.

Tam Gün

09.00-14.00 Kulüp: 14:00 -17:15

Servis belli bölgeler için mevcuttur.

İLÇE MERKEZİNE 3 KM. UZAKLIKTADIR.

Küplüce Mah. Kaynak Sokak No : 11 Üsküdar/İSTANBUL